Alfred`s historie
Dårlig ryg

Hej
Jeg vil bare lige fortælle at mine ben og fødder er mine, og der er ingen der skal røre dem, ej hellere kikke på dem. Hvis der skal klippes negle er det under fuld narkose hos dyrlægen, sådan er det bare, og det må mine mennesker leve med.
Og derfor denne lille histore om en "elefant der bliver til en myg"

Her er Jeg blevet lagt på tæppe med dyne og hovedpude
Sygehistorie

Jeg blev bare lige pludselig meget dårlig, og efter megen snakken frem og tilbage, kørte min far mig til dyrlægen, og den eneste diagnose de kom frem til var dårlig ryg, og når man er gravhund er det vel en diskopolaps eller sådan noget. Jeg fik smertestillende og skulle have ro, og så ville de se tiden an et stykke tid.
Jeg fik massage på ryggen med et apparat, og det var rigtig dejligt, dette nød Jeg meget, så selvfølgelig troede de det var det.
Jeg sagde jo ikke noget, og Jeg blev puttet og plejet som en gravhund nu skal, men efter et stykke tid lurede min mor mig alligevel af, og sagde at hun ikke troede på det med ryggen, og så strammede hun sig op til at tage fat i mig (meget ubehageligt) og opdagede så at det var en tånegl Jeg havde flækket, den var revet op ovenpå helt ind til nerven, det var selvfølgelig det der gjorde ondt når Jeg gik, og straks skulle hun jo køre mig til dyrlægen, der så skulle rive hele neglen af, og rense og gøre ved.
Da de så havde fundet ud af det, og det hele var lægt var der ikke mere putten og plejen, så nu er Jeg bare gravhund igen.
hilsen gravhund
Alfred

Det er nu dejligt at blive puttet og nusset.
Ja nu må Jeg se at få sovet inden de opdager noget.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE